Câteva state, în special New York și Pennsylvania, oferă deja acces la datele privind rezultatele clinice


Câteva state, în special New York și Pennsylvania, oferă deja acces la datele privind rezultatele clinice

Torchiana, MD, ambii din Massachusetts General Hospital din Boston (un centru de trei stele), au explicat că calitatea datelor care au intrat în scor depășește cu mult orice acces la care au avut acces consumatorii de asistență medicală în orice domeniu la nivel național.

Câteva state, în special New York și Pennsylvania, oferă deja acces la datele privind rezultatele clinice.

Baza de date STS pentru chirurgia cardiacă pentru adulți, totuși, include raportarea voluntară de peste 90% din cele aproximativ 1.100 de programe de chirurgie cardiacă din țară. Datele sunt colectate din diagrame de pacienți, pe care buletinul agregă într-un scor de performanță la nivel de grup de medic pe 11 măsuri validate riguros.

Consumatorii pot vedea nu doar scorul total al unui centru, ci și următoarele:

Supraviețuire de 30 de zile (cum ar fi "pacienții au o șansă de 98% de a supraviețui cel puțin 30 de zile după procedură și de a fi externat din spital") Complicații (cum ar fi "pacienții au șanse de 89% să evite toate cele cinci complicații majore") Utilizarea medicamentelor adecvate, cum ar fi aspirina, statinele și beta-blocantele (cum ar fi "pacienții au șanse de 90% să primească toate cele patru medicamente recomandate") Tehnica chirurgicală, cum ar fi utilizarea unei artere toracice interne pentru grefă (cum ar fi "pacienții au șanse de 98% să primească cel puțin o grefă chirurgicală optimă")

"Acestea sunt date obiective care sunt la fel de bune pe care le puteți obține," David M. Shahian, MD, tot de la Massachusetts General Hospital, a spus într-un interviu.

În calitate de președinte al comitetului STS responsabil pentru baza de date, a lucrat pe larg cu Consumer Union la publicarea datelor colectate de organizația sa din 1989.

Una dintre preocupările majore pentru medici este clasificarea greșită în aceste ratinguri publice, ceea ce experiența de stat a arătat determină furnizorii să se ferească de a lua pacienții cu cel mai mare risc, care, deși ar putea beneficia cel mai mult de CABG, au și riscul de mortalitate care ar putea afecta numărul medicului.

Chirurgii cardiaci ar trebui să vadă în schimb raportarea publică a rezultatelor lor ca pe un stimulent pentru excelență, a cerut Shahian.

"Vrem să îi asigurăm pe furnizorii noștri că metodele noastre de ajustare pentru severitatea pacientului sunt destul de bune," a declarat el pentru MedPage Today într-un interviu.

Evaluările medicilor disponibile online s-au bazat anterior pe recenziile pacienților (care sunt notoriu supuse prejudecății de selecție doar pentru cele mai pozitive și negative impresii), reputația sau datele administrative care rareori iau în considerare cât de bolnavă a fost populația de pacienți tratați, a subliniat Consumer Union în un comunicat de presă.

Cu toate acestea, noul card de raportare este încă scurt în anumite privințe, au remarcat Ferris și Torchiana.

Participarea selectivă a programelor – doar aproximativ un sfert dintre cele din baza de date a permis publicarea rezultatelor în public – precum și lipsa evaluărilor specifice medicului sau raportarea rezultatelor pe termen lung sunt susceptibile de a atrage critici, au scris ei în editorial.

În ciuda raportării cerute de stat în unele zone, este posibil ca centrele să fi fost încă reticente în publicarea datelor complete.

Ferris a explicat că statele oferă de obicei doar cifre de mortalitate, care variază puțin. Principalul factor determinant al variabilității de la centru la centru – și deci evaluările – sunt ratele de complicații, care nu au fost publice, a remarcat el.

Avocații transparenței pot fi de așteptat să preseze programele neparticipante de chirurgie cardiacă, a adăugat el și Torchiana în editorial.

Odată ce participanții testează apele și le arată altora cum funcționează, alții sunt probabil dispuși să o urmeze, a spus Shahian.

În era accentuării tot mai mari a transparenței și responsabilității, puțini chirurgi sau grupuri au sugerat că raportarea publică este un lucru greșit, a explicat el.

"În noul mediu de asistență medicală în care ne aflăm, multe societăți, dacă nu chiar majoritatea [profesioniștilor din domeniul medical], vor trebui să facă față acestui lucru foarte repede," A prezis Shahian în interviu.

În timp ce Ferris a fost de acord, el și-a exprimat scepticismul că alții vor găsi tranziția atât de ușoară.

CABG are avantajul de a fi o procedură pentru care de multe ori oamenii au la dispoziție o gamă de furnizori, care este destul de reproductibilă și are măsuri de performanță relativ prietenoase cu oamenii, a subliniat el.

"Nu există o mulțime de exemple de servicii medicale care îndeplinesc aceste criterii," a spus el MedPage Today.

În cele din urmă, datele de raportare publică sunt utile numai dacă sunt utilizate, iar mulți pacienți probabil nu vor apela la Consumer Reports atunci când aleg un chirurg toracic, a spus el.

Pacienții ar trebui să utilizeze buletinul de raport atunci când se află într-o situație neemergentă, a susținut Shahian.

Dar "este doar o parte," a avertizat el. "Dorim ca aceștia să asculte în continuare sfaturile cardiologilor lor de referință și ale altor medici care îi îngrijesc."

Evaluările pot fi găsite la www.ConsumerReportsHealth.org.

Dezvăluiri

Ferris și Torchiana au raportat că nu au dezvăluit conflicte de interese.

Sursa primara

New England Journal of Medicine

Referință sursă: Ferris TG, Torchiana DF "Eliberarea publică a datelor privind rezultatele clinice – Bilete de raport online CABG" N Eng J Med 2010; DOI: 10.1056 / NEJMp1009423.

Bine ați venit la o altă ediție a Tweet-ului săptămânii MedPage Today! În fiecare vineri, echipa editorială evidențiază contribuția sa preferată de 140 de caractere din sfera sănătății.

Câștigătorul săptămânii este … Andre, un medic din Noua Zeelandă, căruia îi place asta "șmecher" Tricou de la Asociația Femeilor Chirurgi.

Este atât de rău încât îl ador de la @WomenSurgeons pic.twitter.com/QdVChY1XB1

– Andre (@keeweedoc) 5 decembrie 2015

Și pentru al doilea finalist, avem Drug Info Geek, un feed axat pe informații despre medicamente. Au distribuit această fotografie a unei erori tipografice potențial letale pe rețetă. (Yikes!)

#ThanksEHR pentru a face opioidele mult mai sigure Captură frumoasă de la RN care descarcă pt #ConfirmationBias pic.twitter.com/WnZGS84uuy

– Drug Info Geek (@DrugInfoGeek) 18 noiembrie 2015

Vă mulțumim pentru trimiterea nominalizărilor! Vrem sa auzim de la tine. Nominalizați tweet-urile dvs. preferate trimițând un e-mail la editorial@medpagetoday.com.

Câștigători anteriori:

Spitalele devin creative pentru sezonul de sărbători Pacienții medicați se împotmolesc cu echipa de hochei Râdeți de Ziua Recunoștinței „Nu contează cine ești – va avea grijă de tine” Chirurgia practică prinde viață

Un bărbat ars oribil într-un accident electric a primit un transplant complet de față de către chirurgii din Boston.

Procedura de 15 ore – care implică mai mult de 30 de medici, asistente medicale, anestezisti și rezidenți – a înlocuit nasul, buzele și pielea feței din Dallas Wiens, precum și mușchii și nervii faciali, potrivit unui purtător de cuvânt al Brigham and Women’s Spital.

Este cel de-al doilea transplant complet de față din lume și primul din SUA Chirurgii din Spania au efectuat primul astfel de transplant în urmă cu un an. Primul transplant parțial de față din lume a avut loc în Franța pastila urotrin în 2005, când chirurgii au înlocuit o parte a feței unei victime a mușcăturii de câine.

Wiens, în vârstă de 25 de ani, din Fort Worth, Texas, a suferit în 2008 o perie cu o linie de înaltă tensiune care l-a lăsat orb și i-a ars majoritatea trăsăturilor.

Majoritatea trăsăturilor sale au fost înlocuite cu țesut de la donatorul anonim, a raportat spitalul, dar chirurgii nu au putut să-i înlocuiască ochii.

Alegerea donatorului s-a bazat pe sex, rasă, vârsta aproximativă și grupa de sânge, dar noua față a lui Wiens nu va reproduce aspectul donatorului, a spus spitalul.

Oasele faciale subiacente ale lui Wiens și mușchiul destinatarului vor schimba forma grefei și vor determina în mare măsură forma și aspectul final.

Transplantul s-a extins de la mijlocul scalpului până la gât.

Boston Globe l-a citat pe liderul echipei de transplant, Bohdan Pomahac, MD, spunând: "Nu au existat complicații. Se descurcă excelent și are dreptate la progres, cu progrese așteptate."

În aprilie 2009, chirurgii de la Brigham and Women’s au înlocuit o parte a feței lui James Maki, care a căzut pe a treia cale ferată electrificată într-o stație de metrou din Boston în 2005.

WASHINGTON – La fiecare 10 minute, un nou pacient este adăugat la listele naționale de așteptare pentru transplant și în fiecare zi 22 de persoane mor în timp ce sunt încă pe liste.

Liderii din domeniul științei, industriei, mediului academic și advocacy au vorbit alături de oficialii administrației despre modalități de a scurta această așteptare și de a extinde accesul la transplanturile de organe la Summitul de organe de la Casa Albă de luni, variind de la modalități mai bune de securizare a organelor donatoare la biofabricarea organelor sintetice.

Patrick Conway, MD, ofițer medical șef pentru Centrele Medicare și Servicii Medicaid, a declarat că îngrijirea pentru pacienții cu insuficiență renală în stadiul final costă Medicare în jur de 34 miliarde dolari anual și se pot obține economii extraordinare din creșterea transplanturilor.

Desigur, există și provocări pentru scurtarea acestei liste de așteptare.

Aproximativ 19% din rinichii recuperați de la potențiali donatori sunt aruncați în fiecare an, a spus el. Dar unele centre au depășit altele, cu rate de aruncare de 7% -15%.

În mod similar, aproximativ 15% din donații sunt transplantate de la donatori după moartea circulatorie la nivel național – totuși cinci din cele 58 de zone de servicii de donații au dublat această rată, cu 30% -35% din donațiile de la persoane decedate.

"Creșterea performanței tuturor spitalelor donatoare, a organizațiilor de prelevare de organe și a centrelor de transplant la nivelul celor mai performanți este una dintre multele modalități prin care împreună putem ajuta cu adevărat mii de oameni să beneficieze de un transplant," Spuse Conway.

CMS lucrează, de asemenea, cu administrarea resurselor și serviciilor de sănătate și chirurgilor de transplant pentru a explora dacă modificările regulamentului ar putea îmbunătăți, de asemenea, accesul la transplanturi.

În plus, administrația, împreună cu academicieni și antreprenori de frunte, au anunțat următoarele inițiative:

Departamentul Apărării (DoD) și partenerii din industria privată investesc 160 de milioane de dolari într-un Institut avansat de inovare în fabricarea biofabricării țesuturilor pentru a studia și proiecta tehnici de fabricație de generația următoare pentru "repară și înlocuiește celulele și țesuturile" cu scopul final de înlocuire completă a organelor Mai mult de 30 de centre de transplant construiesc o rețea de colaborare pentru schimbul de date și cele mai bune practici pentru pacienții cu transplant renal greu de asortat, care ar putea ajuta 1.000 de persoane să acceseze cu succes transplanturile în fiecare an Universitatea John Hopkins și Institutul Național din Alergia și bolile infecțioase de la NIH încep un studiu multicentric al transplanturilor de organe de la donatori HIV-pozitivi la receptori de organe HIV-pozitive, ceea ce ar putea crește numărul de transplanturi cu încă 1.000 de persoane Facebook, Google, Twitter și ORGANIZE – un New York- nonprofit – construiesc noi instrumente de social media și campanii de advocacy pentru a facilita înregistrarea oricui pentru a fi donator de organe

În urma războaielor din Irak și Afganistan, "[o] capacitatea noastră de a salva membrii serviciului nostru a fost extraordinară.

  • March 31, 2020
  • 0
The Gratitude Butterfly
About me

Em is an Ayurvedic Practitioner, Reiki Master, Blogger, Writer, Speaker and Positive Living Guru. Em is passionate about inspiring people to live their life to their highest potential with a foundation in Happiness, Health and Gratitude. Join her beautiful GratiDude tribe for daily tips and inspiration. Her mission is to inspire people all over the world to live a life that is overflowing with Love, Wellbeing and Gratitude.